10 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Ontdooi het bladerdeeg en doe de diepgevoren rode kool met appeltjes in een pan. Dek af en verwarm de rode kool ongeveer 10 minuten. Regelmatig roeren.
- Bedek de taartvorm met bladerdeeg. Meng de geitenkaas, eieren en wat peper in een schaal en pureer deze met een staafmixer.
- Verdeel het mengsel over de taartbodem en doe hier bovenop de Rode Kool met Appeltjes. Bestrooi het geheel met de geraspte geitenkaas.
- Bak voor 20-24 minuten goudbruin in de oven. Smakelijk eten!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
225 gram
Iglo Rode kool met Appeltjes 450gr
1 verpakking
bladerdeegplakjes
150 gram
geitenkaas
100 gram
geraspte geitenkaas
2
eieren
peper