Rode kool en geitenkaas taart

Rode kool en geitenkaas taart
10 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Ontdooi het bladerdeeg en doe de diepgevoren rode kool met appeltjes in een pan. Dek af en verwarm de rode kool ongeveer 10 minuten. Regelmatig roeren.
  3. Bedek de taartvorm met bladerdeeg. Meng de geitenkaas, eieren en wat peper in een schaal en pureer deze met een staafmixer.
  4. Verdeel het mengsel over de taartbodem en doe hier bovenop de Rode Kool met Appeltjes. Bestrooi het geheel met de geraspte geitenkaas.
  5. Bak voor 20-24 minuten goudbruin in de oven. Smakelijk eten!

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

225 gram 
Iglo Rode kool met Appeltjes 450gr
1 verpakking 
bladerdeegplakjes
150 gram 
geitenkaas
100 gram 
geraspte geitenkaas
2 
eieren
peper

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden