Spaghetti met falafel

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

1 verpakking 
green cuisine falafel
geraspte Parmezaanse kaas, naar smaak 
1 kleine pot pastasaus 
5-6 blaadjes basilicum, in reepjes 
400 gram spaghetti 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking en giet deze af.

  2. Verhit de olie in een pan. Doe de vegetarische diepvries Falafel in de pan en bak 15 minuten op laag vuur. Regelmatig omdraaien.

  3. Verdeel de spaghetti, de saus en de falafel over twee borden. Serveer met geraspte Parmezaanse kaas.

  4. Kook de pastasaus, voeg de reepjes basilicum toe en breng de saus op smaak met zout en peper.

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven