Ingrediënten
8 plakjes
bladerdeeg, ontdooid
1
ei, losgeklopt
100 gram
feta, in blokjes
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Leg 4 plakjes bladerdeeg op een vel bakpapier op de bakplaat. Leg in het midden van ieder plakje 6 blokjes spinazie. Kruimel (verdeel) de feta erover, voeg eventueel wat zout en peper toe en bestrijk de randjes van het bladerdeeg met water.
- Leg de overige 4 plakjes bladerdeeg erbovenop en duw de randjes op elkaar. Zorg dat de pakketjes goed dicht zijn.
- Bestrijk de pakketjes met losgeklopt ei en bak ze in het midden van de oven in ca. 20 minuten goudbruin en knapperig.
- Snijd de pakketjes schuin door.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
450
25,9 gram
13,3 gram
2,4 gram