5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Snijd de feta in kleine blokjes en snijd 8 plakjes bladerdeeg door de helft. Leg op ieder plakje 2 blokjes spinazie en 2 blokjes feta. Voeg naar smaak zout en peper toe. Bestrijk de randjes van het bladerdeeg met water.
- Vouw het bladerdeeg dubbel en druk alle randjes goed dicht met een vork.
- Klop een ei los en bestrijk de pakketjes met ei.
- Bak ze in het midden van de oven in ongeveer 20 min goudbruin en knapperig. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
200 gram
Iglo Spinazie Fijn Gehakt 500gr
8 plakjes
bladerdeeg, ontdooid
1
ei, losgeklopt
100 gram
feta, in blokjes
Zout en peper, naar smaak