Spinazie bladerdeeghapjes

Spinazie bladerdeeghapje
5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Snijd de feta in kleine blokjes en snijd 8 plakjes bladerdeeg door de helft. Leg op ieder plakje 2 blokjes spinazie en 2 blokjes feta. Voeg naar smaak zout en peper toe. Bestrijk de randjes van het bladerdeeg met water.
  3. Vouw het bladerdeeg dubbel en druk alle randjes goed dicht met een vork.
  4. Klop een ei los en bestrijk de pakketjes met ei.
  5. Bak ze in het midden van de oven in ongeveer 20 min goudbruin en knapperig. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

200 gram 
Iglo Spinazie Fijn Gehakt 500gr
8 plakjes 
bladerdeeg, ontdooid
1 
ei, losgeklopt
100 gram 
feta, in blokjes
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden