Tartaar saus

Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Tartaar saus is een klassieke saus en wordt ook wel tartare sauce of sauce tartare genoemd. Wist je dat tartaar saus heerlijk smaakt bij vis met een krokant jasjes, zoals vissticks? Je kan deze tartaarsaus maken voor los bij de vissticks, maar ook bij een lekkerbekje is het een echte aanrader! Deze koude saus is ook goed te combineren met vissticks op een broodje

Je kan kant-en-klare tartaarsaus kopen in de supermarkt, maar zelf tartaarsaus maken is ook heel erg simpel. Lees snel verder voor een heerlijk recept voor tartaar saus.

Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1/2  
tl 
 
mosterd
1 
tl
 
platte peterselie
1 
el
 
 kappertjes
4 
 el 
 
mayonaise
1 hard 
gekookt ei
1 
 sjalot

Bereiding

  1. Snijd het ei in stukjes.
  2. Meng dit allemaal samen met de mayonaise en de mosterd.
  3. Hak de peterselie fijn.
  4. Snipper de sjalot.

Tip

Serveer de tartaar saus met onze vissticks.

Wil je een andere saus bij vis serveren? Probeer dan eens remoulade saus te maken, erg lekker bij een lekkerbekje of bij kibbeling!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven