Dille roomsaus

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4

Dille is een perfecte combinatie bij een vis die licht van smaak is. Deze dille roomsaus kan je bijvoorbeeld goed serveren bij een vers gegrilde visfilet. Dille roomsaus staat bekend als een saus voor zalm. Lees hieronder hoe je deze lekkere saus bij zalm zelf in een paar minuten kan maken. 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4

Ingrediënten

1 
ui
200 
ml
 crème fraîche
Half bosje 
dille

Bereiding

  1. Snipper de ui en bak deze in de pan waar je de zalm in hebt gebakken. 
  2. Hak de dille fijn en meng deze samen met de crème fraîche en de ui door elkaar tot een lekkere frisse dillesaus.

Serveertips

Serveer de dille roomsaus met gebakken zalm. Decoreer de borden met wat extra dille om het er extra smakelijk er uit te laten zien. 

Wil je meer inspiratie voor het koken met zalm? Bekijk dan onze zalm recepten. Probeer bijvoorbeeld eens zalm met spinazie Boursin te combineren in een pasta of in een ovenschotel

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
*
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
Wees de eerste om uw mening te geven