Homemade remouladesaus

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Niets is lekkerder dan een flinke portie kibbeling  met kibbeling saus. De traditionele saus bij kibbeling die je vaak van de visboer meekrijgt is remouladesaus. Maar zelf kan je natuurlijk ook remouladesaus maken. Met dit remouladesaus recept zal de hele familie gegarandeerd smullen!

Tip: deze homemade remouladesaus is ook goed te combineren met kibbeling op een pita.

Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

3 
el
 
kappertjes
3 el 
augurkenblokjes
 
12 
el
 
mayonaise
12 
el
 
crèmefraîche
3 
tl
 
dijonmosterd
30 
g
 
verse platte peterselie

Bereiding

  1. Hak de kappertjes en de peterselie fijn.

  2. Meng de mayonaise, crème fraîche, mosterd en augurkenblokjes.
  3. Voeg de fijngehakte kappertjes en peterselie toe aan het mengsel en voilà… geniet van je zelfgemaakte remouladesaus!

Tip

Serveer de remouladesaus met kibbeling of lekkerbekjes

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven