Homemade remouladesaus

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Homemade remouladesaus

Niets is lekkerder dan een flinke portie kibbeling met kibbeling saus. De traditionele saus bij kibbeling die je vaak van de visboer meekrijgt is remouladesaus. Maar zelf kan je natuurlijk ook remouladesaus maken. Met dit remouladesaus recept zal de hele familie gegarandeerd smullen!

Tip: deze homemade remouladesaus is ook goed te combineren met kibbeling op een pita.

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4

Ingrediënten

3 
el
 kappertjes
3 el 
augurkenblokjes
12 
el
 mayonaise
12 
el
 crèmefraîche
3 
tl
 dijonmosterd
30 
g
 verse platte peterselie

Bereiding

  1. Hak de kappertjes en de peterselie fijn.

  2. Meng de mayonaise, crème fraîche, mosterd en augurkenblokjes.
  3. Voeg de fijngehakte kappertjes en peterselie toe aan het mengsel en voilà… geniet van je zelfgemaakte remouladesaus!

Serveertips

Serveer de remouladesaus met kibbeling of lekkerbekjes

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
*
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
Wees de eerste om uw mening te geven