
5 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties 
Niets is lekkerder dan een flinke portie kibbeling met kibbeling saus. De traditionele saus bij kibbeling die je vaak van de visboer meekrijgt is remouladesaus. Maar zelf kan je natuurlijk ook remouladesaus maken. Met dit remouladesaus recept zal de hele familie gegarandeerd smullen!
Tip: deze homemade remouladesaus is ook goed te combineren met kibbeling op een pita.
Bereiding
- Hak de kappertjes en de peterselie fijn. 
- Meng de mayonaise, crème fraîche, mosterd en augurkenblokjes.
- Voeg de fijngehakte kappertjes en peterselie toe aan het mengsel en voilà… geniet van je zelfgemaakte remouladesaus! 
Tip
- Serveer de remouladesaus met kibbeling of lekkerbekjes. 
Ingrediƫnten
3 
el
 kappertjes
3 el 
augurkenblokjes
 12 
el
 mayonaise
12 
el
 crèmefraîche
3 
tl
 dijonmosterd
30 
g
 verse platte peterselie


