Ingrediënten
500 gr roodlof, witlof of een mix
1 kg kruimige aardappels
500 gr wortels
4 tenen knoflook
2 eetlepels honing
4 eetlepels olijfolie
zout en peper, naar smaak
15 gr tijm
Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze gaar. Verwarm de oven voor op 220°C.
- Schil intussen de wortels en snijd de rood- en witlof over de lengte doormidden. Snijd de gekookte aardappels. Plet de knoflook met de zijkant van je mes.
- Leg de aardappels, wortels, roodlof en witlof ook op de bakplaat en hussel de olijfolie, honing, knoflook en tijm erdoor. Breng goed op smaak met peper en zout en bak 15 minuten.
- Haal na 15 minuten uit de oven en leg de vissticks bij de groente op de plaat. Bak nog 15 minuten.
- Verdeel de vissticks, aardappelen en groente over de borden en serveer. Eetsmakelijk!
Tip
Ook lekker met Iglo vissticks rösti!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven