Bereiding
Verwarm de oven voor op 220°C, leg de vissticks op de bakplaat en bak 15 minuten.
Rasp ondertussen de courgette en peen en strooi er wat zout over. Laat de geraspte groente uitlekken in een vergiet.
Ondertussen ga je de salade maken. Verwijder de zaadlijsten uit de tomaten en snijd deze in blokjes, meng ze met ½ theelepel zout en laat dit even staan.
Pel en rasp de knoflook en snijd de overgebleven peterselie fijn. Meng de knoflook, yoghurt en de peterselie in een kom en breng op smaak met zout
Ondertussen hak je de muntblaadjes fijn en hak je de helft van de peterselie inclusief de steeltjes fijn. Meng de tomaten, komkommer, munt, peterselie en granaatappelpitjes met de olijfolie om de salade af te maken.
Meng de winterpeen en courgette met de za’tar, 5 eetlepels olijfolie en 2-3 eetlepels citroensap.
Beleg het platbrood met de rauwkostsalade, de tomaten-komkommer salade, leg de vissticks erop en maak af met de yoghurtsaus. Rol op zoals een wrap, of zet alles op tafel zodat iedereen zelf de wrap in elkaar kan knutselen.