5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.
- Kook de spaghetti in licht gezouten water gaar volgens de instructies op de verpakking.
Snipper de ui en snijd de knoflook teentjes in kleine stukjes. Bak deze in een pan met wat olie tot ze glazig zien.
- Voeg de spinazie toe aan de ui en knoflook en roer dit goed door. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
- Roer de spinaziesaus door de spaghetti en serveer op diepe borden. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
500 gram
Iglo Spinazie met Alpro® 450gr
400 gram
spaghetti
1
grote witte ui
2
teentjes knoflook
1 el
plantaardige olie
Zout en peper, naar smaak