Eendenborst met rode kool met appeltjes en pommes duchesses

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediƫnten

2 
stuks eendenborst- of kalkoenfilet
750 gram 
duchesse-aardappelen
1 el 
olijfolie

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Braad intussen de eendenborst in een hete pan met wat olie aan. Gaar deze vervolgens gedurende 8 minuten verder in de oven.

  2. Doe de rode kool in een pan. Dek af en verwarm de rode kool ongeveer 10 minuten. Regelmatig roeren.

  3. Bereid vervolgens de pommes duchesses in de frituur zoals aangegeven op de verpakking.

  4. Schik de rode kool in het midden van het bord. Snijd de eendenborst- of kalkoenfilet in dunne plakjes en schik deze op de rode kool. Decoreer eventueel het braadvocht rond de rode kool en over het vlees. Eet smakelijk!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven