5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Braad intussen de eendenborst in een hete pan met wat olie aan. Gaar deze vervolgens gedurende 8 minuten verder in de oven.
Doe de rode kool in een pan. Dek af en verwarm de rode kool ongeveer 10 minuten. Regelmatig roeren.
Bereid vervolgens de pommes duchesses in de frituur zoals aangegeven op de verpakking.
Schik de rode kool in het midden van het bord. Snijd de eendenborst- of kalkoenfilet in dunne plakjes en schik deze op de rode kool. Decoreer eventueel het braadvocht rond de rode kool en over het vlees. Eet smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
1 verpakking
Iglo Rode kool met Appeltjes 450gr
2
stuks eendenborst- of kalkoenfilet
750 gram
duchesse-aardappelen
1 el
olijfolie