Eendenborst met rode kool met appeltjes en pommes duchesses

Eendenborst met rode kool en pomme duchesse
5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Braad intussen de eendenborst in een hete pan met wat olie aan. Gaar deze vervolgens gedurende 8 minuten verder in de oven.

  2. Doe de rode kool in een pan. Dek af en verwarm de rode kool ongeveer 10 minuten. Regelmatig roeren.

  3. Bereid vervolgens de pommes duchesses in de frituur zoals aangegeven op de verpakking.

  4. Schik de rode kool in het midden van het bord. Snijd de eendenborst- of kalkoenfilet in dunne plakjes en schik deze op de rode kool. Decoreer eventueel het braadvocht rond de rode kool en over het vlees. Eet smakelijk!

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

1 verpakking 
Iglo Rode kool met Appeltjes 450gr
2 
stuks eendenborst- of kalkoenfilet
750 gram 
duchesse-aardappelen
1 el 
olijfolie

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden