Pasta pesto met groenten

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Pasta pesto met groenten

 
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

125 gram 
penne
150 gram  
kipfilet
10 
cherry tomaatjes
1 el  
pijnboompitjes
2 el 
Parmezaanse kaas
1 el  
Olijfolie
Peper & zout

Bereiding

  1. Bereid de pasta zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Snijd ondertussen de kip in blokjes. Breng dit op smaak met zout en peper. Verwarm 2 eetlepels plantaardige olie in een koekenpan en bak hier de kip goudbruin.
  3. Halveer de cherry tomaatjes.

  4. Bereid de Iglo Groente-Idee Italiaans zoals aangegeven op de verpakking. Voeg hieraan de bladspinazie toe. Voeg wanneer de bladspinazie volledig verwarmd is ook de cherry tomaatjes, kip en de pasta toe.

  5. Verdeel het mengsel over de borden en garneer met de pijnboompitjes en Parmezaanse kaas.

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
660
24,1 gram
8,5 gram
16 gram