5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Pasta pesto met groente
Bereiding
Bereid de pasta zoals aangegeven op de verpakking.
- Snijd ondertussen de kip in blokjes. Breng dit op smaak met zout en peper. Verwarm 2 eetlepels plantaardige olie in een koekenpan en bak hier de kip goudbruin.
Halveer de cherrytomaatjes.
Voeg de diepvries inhoud van Groente-Idee toe. Bak de groenten gedurende 2 minuten op hoog vuur, bak daarna nog 7 minuten op matig vuur. Voeg hier de bladspinazie aan toe. Vergeet niet om regelmatig te roeren. Wanneer de bladspinazie volledig verwarmd is, kunnen de pesto en cherrytomaatjes worden toegevoegd. Voeg vervolgens de kip en de pasta toe.
Verdeel het mengsel over de borden en garneer met de pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1 verpakking
Iglo Groente-Idee Italiaans
300 g
300 g
penne
75 g
(verse) pesto
150 g
kipfilet
250 g
cherrytomaatjes
40 g
pijnboompitjes
30 g
Parmezaanse kaas
2 el
olijfolie
Peper en zout, naar smaak