Pasta pesto met groenten

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad
 
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

300 g 
penne
75 g 
(verse) pesto
150 g 
kipfilet
250 g 
cherrytomaatjes
40 g 
pijnboompitjes
30 g 
Parmezaanse kaas
2 el  
olijfolie
Peper en zout, naar smaak

Bereiding

  1. Bereid de pasta zoals aangegeven op de verpakking.

  2. Snijd ondertussen de kip in blokjes. Breng dit op smaak met zout en peper. Verwarm 2 eetlepels plantaardige olie in een koekenpan en bak hier de kip goudbruin.
  3. Halveer de cherrytomaatjes.

  4. Voeg de diepvries inhoud van Groente-Idee toe. Bak de groenten gedurende 2 minuten op hoog vuur, bak daarna nog 7 minuten op matig vuur. Voeg hier de bladspinazie aan toe. Vergeet niet om regelmatig te roeren. Wanneer de bladspinazie volledig verwarmd is, kunnen de pesto en cherrytomaatjes worden toegevoegd. Voeg vervolgens de kip en de pasta toe.

  5. Verdeel het mengsel over de borden en garneer met de pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. Eet smakelijk! 

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
660
24,1 gram
8,5 gram
16 gram