Vegan groentepannetje met tofu, spinazie en broccoli

Vegan groentepannetje met tofu, spinazie en broccoli
15 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Schil en rasp de gember. Was de paprika en broccoli en snijd de paprika in kleine blokjes en de broccoli in roosjes. Snijd vervolgens de tofu in blokjes.
  2. Verhit de sesamolie in een grote pan en bak de tofu voor ongeveer 5 minuten. Blus het af met 70 ml teriyaki saus, roer het kort en haal de tofu uit de pan. Voeg vervolgens de gember en paprika toe aan de pan en bak dit voor ongeveer 4 tot 6 minuten. Voeg de broccoli toe en laat alles nog eens 5 minuten stoven. Voeg vervolgens ook de spinazie toe en kook de groenten voor 8 minuten.
  3. Was ondertussen de lente-ui en snijd deze in ringen. Snijd een klein handje koriander fijn. Voeg de lente-ui en tofu toe aan de pan met groenten en verhit het groentepannetje kort. Breng het op smaak met de resterende teriyaki saus en peper. Voeg als laatst de koriander toe als garnering. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1,5 verpakking 
400 gram  
tofu
500 gram 
broccoli
2 
paprika's
20 gram 
gember
3 
lente-uitjes
80 ml 
teriyaki saus
3 el 
sesamolie
Koriander
Peper

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden