Ingrediënten
800 gram
Aardappelen
1 tl knoflookpoeder
1 tl
paprikapoeder
3 el bloem
3 el olijfolie
125 ml
Griekse yoghurt
1 el Sriracha chili saus
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 °C (hete lucht 200 °C).
- Was de aardappelen en snijd deze over de lange zijde door. Snijd de gehalveerde aardappel in partjes. Kook de aardappel 5 minuten in gezouten water.
- Meng in een kom 3 eetlepels bloem, 1 theelepel paprikapoeder, 1/2 theelepel knoflookpoeder en 3 eetlepels olijfolie. Meng de aardappel partjes hier goed doorheen.
- Leg de diepgevroren lekkerbekjes op bakpapier op de bakplaat en plaats ze in het midden van de oven. Verdeel gelijktijdig de aardappel partjes over dezelfde bakplaat. Laat gedurende 20 minuten bakken. De lekkerbekjes en aardappels zijn klaar als ze goudbruin gebakken zijn.
Maak ondertussen de dipsaus. Meng de Griekse yoghurt, 1 eetlepel Sriracha chili saus en 1/2 theelepel knoflookpoeder. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven