Spinazie friet

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
1
Moeilijkheidsgraad

Friet: wie lust het niet? Dit heerlijke aardappelgerecht is prima te combineren met spinazie, maar wat als je de spinazie integreert ín de friet?
Het is allemaal te zien in de allereerste aflevering van 'Will It Spinach' op YouTube.

Is het buikje nog niet gevuld? Probeer dan ook eens spinazie bitterballen!

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
1
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

3 
aardappelen
scheutje melk
1 el 
boter

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snijd deze in stukjes. 
  2. Kook ze vervolgens 10 minuten tot ze gaar zijn en maak er puree van.
  3. Voeg de (gekookte) spinazie toe en meng dit samen met de melk en boter door de aardappelpuree tot één luchtig geheel.
  4. Gebruik een spuitzak om de frieten in de gewenste lengte en dikte te spuiten.
  5. Doe de frieten in de vriezer om ze op te laten stijven alvorens deze 4 minuten op 180ºC graden in de frituurpan te bakken.

Serveertips

Je kunt de frieten (vóór het bakken) ook paneren.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven