Chunky vissticks met Italiaanse groenten

Chunky Vissticks met Italiaanse groenten
5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 210 °C (hetelucht 190 °C, gas stand 7). Schil, was en kook de aardappelen ongeveer 20 minuten in water met een beetje zout.
  2. Leg de diepvries Chunky Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Verwarm gedurende 18 minuten. Draai om na 10 minuten.
  3. Snijd  terwijl de vissticks in de oven zitten, het knoflookteentje fijn en pers en rasp de citroen. Meng vervolgens de mayonaise met de knoflook, het citroensap en de citroenschil.
  4. Bak de Groente-Idee groenten gedurende 2 minuten op hoog vuur in een pan, bak daarna nog 7 minuten op matig vuur. Regelmatig roeren.
  5. Smelt een beetje boter in een pan, voeg de peterselie, zout, peper en nootmuskaat toe en giet dit mengsel over de aardappelen. Goed roeren.
  6. Alles samen opdienen. Eet smakelijk!

    Tip: Geef de 5e Chunky visstick die je overhoudt aan de grootste eter van het gezelschap, daar scoor je punten mee!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 
Iglo Groente-Idee Italiaans
4 stuks 
400 gram 
aardappelen
0,5 
teentje knoflook
25 gram 
boter
0,5 
citroen
75 gram 
mayonaise light
0,5 tl 
nootmuskaat
1 el 
olijfolie
1 el 
platte peterselie
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden