Broodje iglo Visstick - Ketchup sandwich

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad
Broodje iglo Visstick - Ketchup sandwich

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

8 
sneetjes wit brood
150 gram 
romaine sla
Ketchup 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C, gas stand 5). Leg de dieprvies vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai om na 10 minuten.
  2. Was de sla en snijd deze (indien nodig) in fijne stukjes. 
  3. Beleg de sneetjes met de sla, 4 vissticks, ketchup saus en eindig met nog een sneetje. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven