Pappardelle met bladspinazie en zalm

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

200 gram 
pappardelle
50 gram 
gerookte zalm
50 gram 
cherrytomaatjes
200 gram 
venkelknol
2 
teentjes knoflook
1 
ui
150 gram 
zure room
1 fles 
olijfolie
1 tl 
nootmuskaat
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Kook de pasta volgens instructies op de verpakking al dente.
  2. Maak de venkel schoon, verwijder de stronk en bewaar wat groen apart. Snijd dit in kleine blokjes. Was de tomaten en snijd in vieren. Snijd de zalm in brede repen.
  3. Snipper de ui en knoflook . Bak dit in een beetje hete olie glazig bakken. Voeg de venkelwortels toe en nog ca. 2 minuten bakken. Spinazie toevoegen en nog eens ca. 5 minuten laten stoven.
  4. Roer de tomaten en zure room door elkaar en verwarm dit kort mee. Breng op smaak met nootmuskaat, zout en peper.
  5. Plaats de pasta op diepe borden met de groente en zalm eroverheen en met het groen van de venkel decoreren.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven