Crispy Fingers wrap

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 verpakking  
Oven Vis Crispy Fingers
 
4 wraps 
1/2 mango 
1 avocado  
1/2 rode ui 
1 zakje gemengde sla 
100 ml crème fraîche 
1 el sriracha -of tabascosaus 
1/2 limoen 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Maak de mango schoon en snijd in blokjes. Maak vervolgens de rode ui en avocado schoon en snijd deze in plakjes.
  2. Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius (hetelucht 190 graden Celsius). Leg de diepvries Crispy Fingers op een met bakpapier beklede bakplaat en bak in 18 minuten goudbruin. Draai de Crispy Fingers halverwege de baktijd om voor het beste resultaat. 

  3. Verwarm de wraps volgens de bereidingswijze op de verpakking. Verdeel de crème fraîche- dressing over de wrap en bedek vervolgens met wat salade, mango, avocado en rode ui. 
  4. Meng de sriracha- of tabascosaus met de limoensap door de creme fraiche en breng op smaak met zout en peper.   

  5. Leg als laatste de Crispy Fingers op de wrap en rol de wrap. Eet smakelijk! 

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
744
27,4 gram
2,8 gram
10,6 gram