Ingrediënten
3
eieren
1 teentje knoflook
300 ml melk
100 gram meel
100 gram geraspte Parmezaanse kaas
100 gram boter
150 gram lasagnebladen
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 C°.
- Fruit de knoflook lichtjes aan in een hete pan.
- Voeg de spinazie toe en laat deze langzaam ontdooien op lage temperatuur. Roer zo nu en dan.
- Bereid ondertussen de bechamelsaus.
Smelt de boter in een steelpan op matig vuur, voeg de bloem toe en meng goed.
Voeg nu de melk en de eieren toe en meng tot alles een romige saus is. - Voeg de spinazie toe aan de saus, meng gelijkmatig en breng op smaak met zout en peper.
- Begin nu de lasagnebladen in lagen te leggen.
Leg de lasagnebladen in een ovenschaal en wissel de lagen af met de romige spinazie saus.
Herhaal dit tot de schaal vol is of tot er geen lasagnebladen meer over zijn. - Strooi tot slot de geraspte Parmezaanse kaas over de bovenste laag en bak het geheel 35 minuten op 180 C° in de oven.
- Als de lasagne gaar is, opdienen met een frisse salade of groenten naar keuze. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
518
30 gram
9 gram
6 gram