Crispino met zomerse spinazie stamppot

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 verpakking 
Iglo Crispino
1 verpakking 
400 gram 
zoete aardappelen
100 gram 
gele ingelegde Amsterdamse uitjes
100 gram 
feta
1 el olijfolie 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 230 °C (hete lucht 210 °C, gasstand 6). Leg de diepgevroren Crispino's op bakpapier op een bakplaat en plaats in het midden van de oven. Bak ze in ongeveer 15 minuten goudbruin en krokant, halverwege de bereidingstijd omdraaien. 

  2. Schil de zoete aardappelen, snijd ze in stukjes en kook 20 minuten.

  3. Doe ondertussen de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren.

  4. Haal de ingelegde uien uit het potje, en snijd ze in schijfjes. Snijd vervolgens de feta in blokjes.

  5. Giet de aardappelen af en pureer. Voeg de bladspinazie toe. Meng hier wat olijfolie door en breng op smaak met peper en zout.

  6. Voeg de uitjes en feta toe aan de stamppot. Serveer de stamppot samen met de Crispino’s. Eet smakelijk!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven