Visstick wrap met guacamole

Vissticks op pitabroodje
5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C, gas stand 5). Leg de dieprvies vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai om na 10 minuten.

  2. Snijd de avocado’s doormidden, schil ze en haal de pit eruit. Prak de avocado vervolgens tot een smeuïg geheel samen met de crème fraîche. Snipper het sjalotje, hak de knoflook fijn. Snijd 1 tomaat alvast in partjes en verwijder het vruchtvlees, snijd de rest van deze tomaat heel fijn. Voeg dit alles toe aan de avocado.

  3. Roer het geheel nu even goed door en breng op smaak met de citroen peper, chipotle, peper en zout. Belangrijk is altijd om even te proeven en naar smaak nog meer kruiden toe te voegen. Snijd de overgebleven twee tomaten in plakken.

  4. Verwarm de wraps kort in de magnetron of in een droge koekenpan. Verdeel de guacamole evenredig over de wraps. Beleg achtereenvolgend met de sla, tomaat en als laatst de vissticks in het midden van de wrap. Rol de wraps tenslotte mooi op.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 
4 
wraps
100 gram 
sla
3 
tomaten
1/2 
Sjalot
2 
avocado's
2 el 
crème fraîche
1 teentje 
knoflook
1 tl 
citroen peper
1/2 tl 
chipotle
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden