Ingrediënten
1 el
olijfolie
1
ui, gesnipperd
2
teentjes knoflook, fijngehakt
3
eieren
200 gram
geraspte kaas
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
Doe de diepgevroren spinazie in een afgedekte magnetronschaal. Verwarm de spinazie op maximaal vermogen (750W) gedurende 12-15 minuten. Halverwege de bereidingstijd en voor het gebruik goed doorroeren.
- Verwarm de olie in een pan en fruit de ui en de knoflook glazig.
- Klop de eieren los en roer de spinazie à la crème erdoor.
Voeg het spinaziemengsel en de geraspte kaas toe aan de pan met de ui en knoflook. Breng op smaak met zout en peper.
- Vet een ovenschaal in met een beetje boter.
- Schep alles in de ingevette ovenschaal en zet deze ca. 20 minuten in de oven.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
-
Lekker!31-05-2020Zo vind ik spinazie lekker. Gemakkelijk recept.Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbeveen
-
voor 1 persoon29-12-2020Boven staand recept gemaakt voor 1 persoon met kleine aanpassing 200gr spinazie à la crème 1/2 ui 1 teen knoflook 2 eieren 100 gram geraspte kaas bereiden zo als voor geschreven naar 10 min in oven twee kleine afbak broodjes mee bakken naar 15 minuut kabeljauw filestukje bakken beetje kruiden crème voor broodje en smullen maar groetjes jaapJa, ik zou dit product aan andere consumenten aanbeveen
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
380
25,8 gram
11,1 gram
6,1 gram