Spinazie met kaas en ei uit de oven

Spinazie met kaas en ei uit de oven
10 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200C. Snipper de ui en pers de knoflook. Vet een ovenschaal in.
  2. Verwarm een pan en fruit de ui en knoflook glazig. Voeg daarna de spinazie toe en verwarm al roerend tot de spinazie kookt.
  3. Klop de eieren los en voeg dit samen met de geraspte kaas al roerend door de spinazie à la crème. Breng het mengsel op smaak met zout en peper.
  4. Schep alles in de ingevette ovenschaal en zet deze ca. 20 minuten in de oven. Maak je een dubbele portie? Zet de schaal dan 35 minuten in de oven.
  5. Hak ondertussen de walnoten en snij de avocado in dunne plakjes. Wanneer de spinazie-ei schaal klaar is, kun je deze lekker decoreren met de cottage cheese, walnoten en avocado. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 
Iglo Spinazie à la Crème 750gr
1 el 
olijfolie
1 
ui (gesnipperd)
2 
teentjes knoflook (fijngehakt)
3 
eieren
1 
avocado
100 gram 
walnoten (ongezouten)
200 mL 
cottage cheese
125 gram 
geraspte kaas
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden

Wat onze consumenten denken

  • Lekker!
    31-05-2020
    Zo vind ik spinazie lekker. Gemakkelijk recept.
    Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen
  • voor 1 persoon
    door Jaap
    29-12-2020
    Boven staand recept gemaakt voor 1 persoon met kleine aanpassing 200gr spinazie à la crème 1/2 ui 1 teen knoflook 2 eieren 100 gram geraspte kaas bereiden zo als voor geschreven naar 10 min in oven twee kleine afbak broodjes mee bakken naar 15 minuut kabeljauw filestukje bakken beetje kruiden crème voor broodje en smullen maar groetjes jaap
    Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen