Ingrediënten
1 el
olijfolie
1
ui (gesnipperd)
2
teentjes knoflook (fijngehakt)
3
eieren
1
avocado
100 gram
walnoten (ongezouten)
200 mL
cottage cheese
125 gram
geraspte kaas
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200C. Snipper de ui en pers de knoflook. Vet een ovenschaal in.
- Verwarm een pan en fruit de ui en knoflook glazig. Voeg daarna de spinazie toe en verwarm al roerend tot de spinazie kookt.
- Klop de eieren los en voeg dit samen met de geraspte kaas al roerend door de spinazie à la crème. Breng het mengsel op smaak met zout en peper.
- Schep alles in de ingevette ovenschaal en zet deze ca. 20 minuten in de oven. Maak je een dubbele portie? Zet de schaal dan 35 minuten in de oven.
- Hak ondertussen de walnoten en snij de avocado in dunne plakjes. Wanneer de spinazie-ei schaal klaar is, kun je deze lekker decoreren met de cottage cheese, walnoten en avocado. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
-
Lekker!31-05-2020Zo vind ik spinazie lekker. Gemakkelijk recept.Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen
-
voor 1 persoon29-12-2020Boven staand recept gemaakt voor 1 persoon met kleine aanpassing 200gr spinazie à la crème 1/2 ui 1 teen knoflook 2 eieren 100 gram geraspte kaas bereiden zo als voor geschreven naar 10 min in oven twee kleine afbak broodjes mee bakken naar 15 minuut kabeljauw filestukje bakken beetje kruiden crème voor broodje en smullen maar groetjes jaapJa, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
345.3 kcal
23,1 gram
10,4 gram
6,1 gram