Pasta met salami en Spinazie met Alpro

Pasta met salami en spinazie
5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Kook de pasta in licht gezouten water gaar volgens instructies op de verpakking.
  2. De de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken. 
  3. Snijd de salami in kleine stukjes en bak deze in een pan zodat ze krokant worden. Voeg ook de ui snippers toe en bak deze mee tot ze glazig zien.
  4. Giet de gekookte pasta af en voeg de spinazie, ui en salami toe. Meng dit goed en breng op smaak met een snufje zout en peper.
  5. Serveer de pasta op diepe borden. Eet smakelijk!

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

1,5 verpakking 
Iglo Spinazie met Alpro® 450gr
400 gram pasta 
200 gram 
salami
70 gram 
ui (gesnipperd)
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden