Ingrediënten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 °C (hete lucht 200 °C).
Schil de zoete aardappels en snijd in blokjes. Was de schil van de aardappelen en snijd in blokjes.
Schil de wortel en snijd in stukjes van ongeveer 1 cm. Snijd de paprika en knoflook in grove stukken. Snijd vervolgens de broccoli in roosjes en de ui in halve manen.
Verdeel de (zoete) aardappels, broccoli, ui, paprika, wortel en knoflook over een bakplaat. Leg de diepvries Lekkerbekjes hierbij.
Meng in een kommetje 2 eetlepels olijfolie, sap van 1/2 citroen en de venkelzaadjes. Rits de tijmblaadjes van de takjes en voeg toe ook toe aan het mengsel. Voeg peper en zout naar smaak toe. Giet het mengsel over de groentes en aardappelen, en schep dit even door om het mengsel te verdelen.
Plaats de bakplaat in het midden van de oven. Laat gedurende 25 minuten bakken. Na 10 minuten voorzichtig omdraaien en de groentes omscheppen.
Serveer het Lekkerbekje met een schijfje citroen.