Caesarsalade met Vegetarische Krokante Kipfilet

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Caesarsalade met Vegetarische Krokante Kipfilet

De ceasar salade is een klassieker onder de salades. De traditionele ceasar salade bestaat uit een aantal basis ingrediënten waaronder sla, parmezaanse kaas en een eitje. Tegenwoordig wordt de ceasar salade vaak verrijkt met andere ingrediënten zoals kip en stukjes ansjovis. In dit ceasar salade recept voegen wij de Iglo Green Cuisine Vegetarische Krokante Kipfilet toe. Deze geeft een extra bite aan de ceasar salade. Probeer het recept ook eens uit en bekijk hieronder welke ingrediënten je precies nodig hebt.

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 
krop romaine sla
2 
sneetjes brood
100 ml 
yoghurt
50 ml 
mayonaise
1 el 
mosterd
30 gram 
geraspte parmezaanse kaas
2 
ansjovisfilets
1 
teentje knoflook
3 el 
olijfolie
2 eieren 
Citroensap, naar smaak 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (180°C hetelucht). Leg de diepgevroren vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Leg de diepvries Vegetarische Krokrante Kipfilets op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 25 minuten, totdat de Vegetarische Krokante Kipfilets goud en krokant zijn. Bekijk hier hoe je ze in een pan of airfryer kunt bereiden.

  2. Snijd de knoflook fijn. Snijd daarna het brood in stukjes en bak samen met de fijngesneden knoflook en een scheutje olijfolie bruin in een koekenpan. Leg de stukjes geroosterd brood op een keukenpapiertje en laat even uitlekken. 

  3. Was de sla en snijd deze in kleine stukken. Kook de 2 eieren 6 minuten en snijd vervolgens de eieren in vieren.

  4. Snijd de ansjovis heel fijn. Maak daarna de dressing. Roer de yoghurt, mayonaise, mosterd, 2 eetlepels olijfolie, 5 eetlepels water, de fijngesneden ansjovis en de Parmezaanse kaas tot een gladde dressing. Voeg naar smaak citroensap, zout en peper toe.

  5. Snijd de Vegetarische Krokrante Kipfilets in stukken en meng samen met de dressing door de sla. Maak af met de geroosterde stukjes brood. Eet smakelijk!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
950 kcal
68,7 gram
12,1 gram
5,9 gram