Ingrediënten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200°C (180°C hetelucht). Leg de diepgevroren vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Leg de diepvries Vegetarische Krokrante Kipfilets op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 25 minuten, totdat de Vegetarische Krokante Kipfilets goud en krokant zijn. Bekijk hier hoe je ze in een pan of airfryer kunt bereiden.
Snijd de knoflook fijn. Snijd daarna het brood in stukjes en bak samen met de fijngesneden knoflook en een scheutje olijfolie bruin in een koekenpan. Leg de stukjes geroosterd brood op een keukenpapiertje en laat even uitlekken.
Was de sla en snijd deze in kleine stukken. Kook de 2 eieren 6 minuten en snijd vervolgens de eieren in vieren.
Snijd de ansjovis heel fijn. Maak daarna de dressing. Roer de yoghurt, mayonaise, mosterd, 2 eetlepels olijfolie, 5 eetlepels water, de fijngesneden ansjovis en de Parmezaanse kaas tot een gladde dressing. Voeg naar smaak citroensap, zout en peper toe.
Snijd de Vegetarische Krokrante Kipfilets in stukken en meng samen met de dressing door de sla. Maak af met de geroosterde stukjes brood. Eet smakelijk!