Lekkerbekje met zoete aardappelfrietjes

Vis met patat en groenten
5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C (hetelucht 200 °C).

  2. Was de zoete en normale aardappel zorgvuldig en snijd ze vervolgens met schil in frietjes. Leg de frietjes vervolgens op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met olie en een snufje zout. 

    Bak de frietjes 15 minuten in de oven en schep na 7,5 minuten voorzichtig om.
  3. Haal de bakplaat uit de oven en leg de diepvries lekkerbekjes bij de (zoete) aardappel frietjes. Bak nogmaals 20 min en schep de frietjes en de lekkerbekje nogmaals na 10 minuten voorzichtig om.

  4. Bereid de bietjes volgens de verpakking (de kooktijd kan variëren per soort). Schaaf ondertussen de wortel in plakjes en hak de pistache nootjes fijn.

  5. Snijd de bietjes in schijfjes en meng met de veldsla, wortel en de balsamicodressing. Serveer de Lekkerbekjes met de ravigotesaus, frietjes en salade op een bord. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 
Iglo 4 Lekkerbekjes
150 gram 
zoete aardappel
150 gram 
vastkokende aardappels
150 gram 
veldsla
200 gram  
chioggia bieten
50 gram 
pistache nootjes
2 stuks 
wortels
4 el 
ravigotesaus
2 el 
balsamicodressing

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden