Ingrediënten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 °C (hetelucht 200 °C).
Was de zoete en normale aardappel zorgvuldig en snijd ze vervolgens met schil in frietjes. Leg de frietjes vervolgens op een bakplaat met bakpapier. Besprenkel met olie en een snufje zout.
Bak de frietjes 15 minuten in de oven en schep na 7,5 minuten voorzichtig om.Haal de bakplaat uit de oven en leg de diepvries lekkerbekjes bij de (zoete) aardappel frietjes. Bak nogmaals 20 min en schep de frietjes en de lekkerbekje nogmaals na 10 minuten voorzichtig om.
Bereid de bietjes volgens de verpakking (de kooktijd kan variëren per soort). Schaaf ondertussen de wortel in plakjes en hak de pistache nootjes fijn.
Snijd de bietjes in schijfjes en meng met de veldsla, wortel en de balsamicodressing. Serveer de Lekkerbekjes met de ravigotesaus, frietjes en salade op een bord. Eet smakelijk!