Ingrediënten
200 gram
spaghetti
150 gram
mosselvlees (uit een pot)
2 teentjes
knoflook
1
ui
75 ml
witte wijn
1 el
verse peterselie
2
laurierbladeren
25 gram
boter
75 ml
water
peper
zout
Bereiding
- Uien en knoflook schillen, klein snijden en in boter glazig bakken.
- Voeg de groenten en spinazie toe, roer het geheel door en laat dit nog even bakken. Giet de witte wijn en het water erbij en breng het aan de kook.
- Licht gezouten water op het vuur zetten voor de spaghetti. Kook hier de spaghetti volgens aanwijzingen op de verpakking in gaar.
- Voeg de laurierblaadjes aan de spinaziesaus toe en breng het geheel op smaak met een snufje peper en zout. Laat dit nog ca. 10 minuten sudderen (zonder deksel).
- Voeg vervolgens ook de mosselen en peterselie aan de spinazie toe en laat alles op een lage temperatuur trekken.
- Giet de spaghetti af wanneer deze klaar is. Serveer dit met de spinazie-mosselsaus.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
-
Super Tip!28-07-2020Maak al jaren een soortgelijke pasta met tonijn uit blik. Heb er nooit aan gedacht dat ik dat ook met mosselen kan doen. Wat een geweldige en lekkere tip.Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen