Veggie Sticks met penne en spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad
Veggie Sticks met penne en spinazie

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

300 gram penne 
200 gram spinazie 
50 gram ui 
40 gram rode pesto 
1 paprika 
200 ml kookroom 
3 el olijfolie 
2 teentjes knoflook 
10 gram chili, gehakt 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Leg de diepvries veggie sticks op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 17 minuten. Halverwege omdraaien. 

  2. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Snijd de ui, chili en paprika in blokjes en pers de knoflook fijn. Fruit daarna de ui, paprika, knoflook en chilipeper in een pan met olijfolie zonder te kleuren.

  4. Voeg de spinazie toe en laat 2-3 minuten zachtjes koken.

  5. Voeg de room toe, breng het aan de kook en laat het ongeveer 3 minuten sudderen.

  6. Breng op smaak met zout en peper, voeg de pasta en pesto toe en serveer met de Veggie Sticks. Eet smakelijk!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
607 kcal
27,5 gram
4,6 gram
5,2 gram