Ingrediënten
300 gram penne
200 gram spinazie
50 gram ui
40 gram rode pesto
1 paprika
200 ml kookroom
3 el olijfolie
2 teentjes knoflook
10 gram chili, gehakt
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Leg de diepvries veggie sticks op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 17 minuten. Halverwege omdraaien.
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de ui, chili en paprika in blokjes en pers de knoflook fijn. Fruit daarna de ui, paprika, knoflook en chilipeper in een pan met olijfolie zonder te kleuren.
Voeg de spinazie toe en laat 2-3 minuten zachtjes koken.
Voeg de room toe, breng het aan de kook en laat het ongeveer 3 minuten sudderen.
Breng op smaak met zout en peper, voeg de pasta en pesto toe en serveer met de Veggie Sticks. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
607 kcal
27,5 gram
4,6 gram
5,2 gram