Wrap met Veggie Sticks, kikkererwtenpuree, roomkaas en salade

Wrap met Veggie Sticks, kikkererwtenpuree, roomkaas en een salade
Green Cuisine
20 min.
voorbereidingstijd
25 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Leg de diepvries veggie sticks op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 17 minuten. Halverwege omdraaien. 

  2. Pureer de kikkererwten en de zure room met de knoflook en een beetje olijfolie tot een fijne pasta en breng op smaak met zout en peper.

  3. Smeer de roomkaas op de wraps.

  4. Plaats hier vervolgens de sla, rode ui, gesneden tomaatjes, komkommer en het kikkererwten mengsel op.

  5. Maak de wraps af door de Veggie Sticks in het midden te plaatsen, eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 

Green Cuisine
Veggie Sticks

4 wraps 
200 gram kikkererwten 
25 gram gesneden rode ui 
8 cherrytomaten 
100 gram komkommer 
100 gram roomkaas 
100 gram zure room 
70 gram gesneden sla 
2 teentjes knoflook 
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden