Wrap met Veggie Sticks, kikkererwtenpuree, roomkaas en salade

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 wraps 
200 gram kikkererwten 
25 gram gesneden rode ui 
8 cherrytomaten 
100 gram komkommer 
100 gram roomkaas 
100 gram zure room 
70 gram gesneden sla 
2 teentjes knoflook 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C). Leg de diepvries veggie sticks op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 17 minuten. Halverwege omdraaien. 

  2. Pureer de kikkererwten en de zure room met de knoflook en een beetje olijfolie tot een fijne pasta en breng op smaak met zout en peper.

  3. Smeer de roomkaas op de wraps.

  4. Plaats hier vervolgens de sla, rode ui, gesneden tomaatjes, komkommer en het kikkererwten mengsel op.

  5. Maak de wraps af door de Veggie Sticks in het midden te plaatsen, eet smakelijk!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
467 kcal
20,3 gram
7,8 gram
4 gram