10 min.
voorbereidingstijd
10 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Dit omelet spinazie met ham en kaas recept komt uit het magazine Margriet. Snel en makkelijk te breiden voor een heerlijk ontbijt, brunch of lunch.
Bereiding
- Bereid de spinazie zoals aangegeven op de verpakking.
- Doe de vervolgens spinazie in een schaal en roer de verse roomkaas en geraspte jonge kaas erdoor.
- Breek de eieren boven de schaal, voeg naar smaak een snufje zout, peper en tijm toe en klop alles door elkaar.
- Verhit wat olie in twee kleine pannen en verdeel hier het eimengsel over. Bak de eieren tot het geheel gestold is.
- Leg de omeletten op twee borden, leg hier de schouderham plakken op en vouw het vervolgens dicht. Eet smakelijk!
Ingrediƫnten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediƫntenlijst
225 gram
Iglo Spinazie Fijn Gehakt 500gr
4
eieren
2
plakken schouderham
50 gram
roomkaas
50 gram
geraspte jonge kaas
1/2 theelepel
tijm
2 eetlepels
olijfolie
peper
zout