Vegan ovenschotel met Spinazie met Alpro®, pompoen en champignons

vegan ovenschotel met spinazie pompoen en champignon
20 min.
voorbereidingstijd
50 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 175°C .

  2. Doe de bevroren Spinazie met Alpro® in een pan en breng de spinazie met gesloten deksel op middelhoog vuur aan de kook. Kook de spinazie ongeveer 2 minuten. Roer regelmatig. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.
  3. Schil ondertussen de aardappelen en snijd deze in schijfjes van ook ongeveer 0,5cm dik. Meng de aardappelschijfjes en pompoenblokjes door elkaar en doe ze in de ovenschaal. Voeg daarna de spinazie toe en bak de ovenschotel circa 35 minuten in de oven.
  4. Voeg de champignons toe aan de ovenschotel, zodra de 35 minuten voorbij zijn. Doe vervolgens de ovenschotel terug in de oven en bak de ovenschotel nog circa 15 minuten op dezelfde ovenstand en temperatuur.
  5. Haal de ovenschotel uit de oven en garneer met wat peterselie. Eet smakelijk!

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

2 verpakkingen 
Iglo Spinazie met Alpro® 450gr
400g 
pompoen stukjes
600g 
aardappelschijfjes
400g 
kastanje champignons
3 el 
zonnebloemolie
3 steeltjes 
platte peterselie
1 tl 
gemalen nootmuskaat
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden