Gevulde paprika met rijst en Spinazie met Alpro

gevuld pitabroodje
15 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
4
Porties

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ℃.

  2. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
  3. Doe de  diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken. 

  4. Pel en snipper de uien fijn en voeg deze later samen met de spinazie bij de gekookte afgegoten rijst. Meng dit goed door elkaar en breng eventueel op smaak met een snufje peper en zout.
  5. Verwijder de 'dakjes' van de paprika's en snijd de kernen eruit. Was de paprika's goed en dep ze droog.
  6. Vet een ovenschaal in met wat olijfolie.
  7. Vul de paprika's met de rijst-spinazie vulling en zet de 'dekseltjes' er weer op. Plaats de gevulde paprika's op de ovenschaal en laat deze ca. 20 minuten in de oven garen.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 
Iglo Spinazie met Alpro® 450gr
5-6 
rode paprika's
250 gram 
zilvervliesrijst
2 
uien
2 tl 
olijfolie
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden