15 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
4
Porties
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 ℃.
- Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.
- Pel en snipper de uien fijn en voeg deze later samen met de spinazie bij de gekookte afgegoten rijst. Meng dit goed door elkaar en breng eventueel op smaak met een snufje peper en zout.
- Verwijder de 'dakjes' van de paprika's en snijd de kernen eruit. Was de paprika's goed en dep ze droog.
- Vet een ovenschaal in met wat olijfolie.
- Vul de paprika's met de rijst-spinazie vulling en zet de 'dekseltjes' er weer op. Plaats de gevulde paprika's op de ovenschaal en laat deze ca. 20 minuten in de oven garen.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1 verpakking
Iglo Spinazie met Alpro® 450gr
5-6
rode paprika's
250 gram
zilvervliesrijst
2
uien
2 tl
olijfolie
Zout en peper, naar smaak