15 min.
voorbereidingstijd
10 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Wat doe je als jij graag pizza wilt eten, maar iemand anders heeft liever vissticks? Simpel! Je combineert de twee gerechten samen.
P.s. het gerucht gaat dit dit de favoriete pizza van kapitein Iglo is!
Bereiding
- Smeer de saus over de pizzabodem en leg de vissticks hierop. Strooi de kaas erover en besprenkel met de resterende olie. Breng op smaak.
- Bak gedurende 10 minuten tot ze mooi bruin zijn.
Leg de diepgevroren vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Bak de Vissticks gedurende 15 minuten. Draai de Vissticks om na 10 minuten.
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Ontdooi de Iglo Spinazie Fijn Gehakt volgens de verpakking.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
(Vers) pizzadeeg
100g
Iglo Spinazie Fijn Gehakt 500gr
Iglo Vissticks 8st
1el
olijfolie
100g
tomatensaus
200g
geraspte cheddar
1tl
oregano
Zout en peper, naar smaak