Wrap met Crispy Fingers & mango

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad
Wrap met Crispy Fingers & mango

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
2
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

4 kleine wraps  
1 avocado 
2 el zure room 
1 limoen 
1/4 stuk rode kool 
1 mango  
100 gram fetakaas 
1 teen fijngesneden knoflook  
Sla naar keuze  
Peper en zout, naar smaak  

Bereiding

  1. Maak de mango schoon en snijd in kleine stukjes. Snijd vervolgens ook de rode kool fijn. 

  2. Verwarm de oven voor op 210 graden Celsius (hetelucht 190 graden Celsius). Leg de diepvries Crispy Fingers op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in 18 minuten goudbruin. Draai ze halverwege om voor het beste resultaat. 

  3. Verwarm de wrap volgens de bereidingswijze op de verpakking. Vul de wrap met de rode kool, mango en Crispy Fingers. Top de wrap af met de avocadopurree en kruimel wat fetakaas over de wrap. Eet smakelijk! 

  4. Pureer de avocado in een kom en roer de zure room, het sap van 1/2 limoen en de knoflook erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper. 
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
852
36,4 gram
7,8 gram
16 gram