Bereiding
Verwarm de oven voor op 220°C (hetelucht 200°C, gas stand 5). Leg de diepvries Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai ze om na 10 minuten.
Verwarm ook de taco's volgens de aanwijzingen op de verpakking.Ondertussen snijd je de avocado in grove stukken. Pers de limoen in een apart bakje leeg. Gebruik de helft van het limoensap om bij de avocado te gieten. Pureer dit samen, voeg hier de chilipoeder aan toe en breng het geheel op smaak met peper en zout. Zet het mengsel even opzij.
Snijd de puntpaprika's in schijfjes, schaaf de wortel in reepjes, was en hak de peterselie fijn. Meng de honing, peterselie en wijnazijn met de rest van de limoensap. Doe hier ook de olijfolie bij: nu heb je een vinaigrette. Breng deze dressing nog even op smaak met peper en zout en mix dit met de wortel.
Haal de Vissticks uit de oven en trek in grove stukken. Vul nu de taco's met de chili-guacamole, vissticks, paprika's en gemarineerde groente.