Vistaco's met guacamole en maïspasta

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Nog een variatie op onze geliefde vis taco's. Deze met krokante vissticks, guacamole en maïspasta met een beetje pit. Simpel, maar hemels lekker! Zou dit misschien een nieuwe vrijdagfavoriet kunnen worden?
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

8 
volkoren tortillawraps
100g 
fijngesneden sla
70g 
maïs
Halve 
komkommer
1 
avocado
1 el 
zure room
1 
limoen
1 el 
sriracha mayonaise
Peterselie 
Peper en zout, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de diepvries Vissticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai ze om na 10 minuten.
  2. Snijd de komkommer in kwarten en de avocado en limoen in plakjes. 
  3. Meng de avocado met de zure room. Roer de maïskorrels en de sriracha-mayonaise erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper.
  4.  Beleg de tortilla met de saus, groenten en vissticks. Vouw de tortillas en top af met limoensap en peterselie. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven