10 min.
voorbereidingstijd
30 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Vet een ovenschaal in met wat olijfolie. Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.
Verwarm de boter in een pan en roer de bloem hier doorheen. Voeg vervolgens ook de slagroom hieraan toe en laat dit ca. 5 minuten koken. Breng eventueel op smaak met een snufje zout, peper en nootmuskaat. Eindig met wat geraspte Parmezaanse kaas en crème fraîche.
Vul de cannelloni met de spinazie en leg deze in de ovenschaal. Snijd de ham in kleine stukjes en roer deze door de kaassaus. Giet de kaassaus over de cannelloni en bestrooi met wat extra geraspte kaas.
- Bak de cannelloni gedurende ca. 30 minuten in de oven.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1 verpakking
Iglo Spinazie à la Crème 750gr
16
cannelloni rollen
200 ml
slagroom
1 el
boter
1 tl
bloem
4 plakjes
ham
100 gram
Parmezaanse kaas
1 el
crème fraîche
100 gram
geraspte kaas
1 el
olijfolie
1 tl
nootmuskaat
Zout en peper, naar smaak