Vegetarische krokante kipfilet met ratatouille en aardappelen

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad
Vegetarische krokante kipfilet met ratatouille en aardappelen

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

400 gram aardappelen 
200 gram courgette 
200 gram tomaten 
200 gram aubergine 
70 gram rode ui 
4 el roomkaas 
2 el rode pesto 
2 teentjes knoflook 
3 el olijfolie 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (180°C hetelucht). Leg de diepvries Vegetarische Krokante Kipfilets op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven gedurende 20 minuten.

  2. Snijd ondertussen alle groenten en aardappelen in blokjes ter grootte van een dobbelsteen.

  3. Meng de groenten en aardappelen met de olijfolie en breng op smaak met knoflook, peper en zout.

  4. Doe dit mengsel in een ovenvaste schaal en bak ongeveer 30 minuten in de oven. Zet de krokante kipfilets terug in de oven bij de groenten als er nog ongeveer 10 minuten over zijn.

  5. Meng de roomkaas en de pesto door de groenten heen nadat het uit de oven komt.
  6. Serveer samen met de krokante kipfilet, eet smakelijk!

Serveertips

Een knapperige salade past heel goed bij de vegetarische krokante kipfilets.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
591 kcal
34 gram
4,3 gram
4,9 gram