Pasta met spinazie boursin, tomaat en zalm

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Pasta met spinazie boursin, tomaat en zalm

Houd jij ook zo van pasta? Wij ook! Met maar een paar simpele ingrediënten zet je binnen 20 minuten een heerlijk pastagerecht op tafel met romige spinazie boursin, tomaat en zalm. Makkelijk, lekker én snel klaar. Wat wil je nog meer?

Wij zijn erg benieuwd wat jij ervan vindt! Laat dus vooral een review achter en geef het recept een rating.

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

350 gram penne 
 
250 gram kerstomaten 
 
2 zalmfilets 
 
1 ui 
2 el olijfolie 
 
Zout en peper 
 

Bereiding

  1. Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
    Kook de pasta
  2. Snijd de bevroren zalm in stukjes van ca. 1 tot 2 cm. Bestrooi de zalm met een beetje zout en peper.
    Snijd de zalm is stukjes
  3. Snipper de ui en halveer de kerstomaatjes.

    Snipper de ui en halveer de tomaatjes
  4. Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui ca. 2 minuten. Bak vervolgens de zalm 4 minuten mee.
    Fruit de ui en voeg de zalm toe
  5. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm het geheel tot de spinazie ontdooid en opgewarmd is. Voeg vervolgens de tomaatjes toe en verwarm ze 1 minuut mee. Regelmatig roeren en meng met de penne. Eet smakelijk!
    Voeg de spinazie en de tomaatjes toe

Tip

Garneer de pasta met pijnboompitjes voor een extra knapperige topping. 
Maak het gerecht af met parmezaanse kaas.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven