Ingrediënten
350 gram penne
250 gram kerstomaten
2 zalmfilets
1 ui
2 el olijfolie
Zout en peper
Bereiding
- Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
- Snijd de bevroren zalm in stukjes van ca. 1 tot 2 cm. Bestrooi de zalm met een beetje zout en peper.
Snipper de ui en halveer de kerstomaatjes.
- Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui ca. 2 minuten. Bak vervolgens de zalm 4 minuten mee.
- Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm het geheel tot de spinazie ontdooid en opgewarmd is. Voeg vervolgens de tomaatjes toe en verwarm ze 1 minuut mee. Regelmatig roeren en meng met de penne. Eet smakelijk!
Tip
Garneer de pasta met pijnboompitjes voor een extra knapperige topping.
Maak het gerecht af met parmezaanse kaas.
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven