Pasta met spinazie en tomaat

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Pasta met spinazie en tomaat

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

2 zalmfilets 
350 gram penne 
250 gram kerstomaten 
1 ui, fijn gesneden 
2 el olijfolie 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Kook de penne gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af.
  2. Snijd de bevroren zalm in stukjes van ca. 1 tot 2 cm. Bestrooi de zalm met een beetje zout en peper.
  3. Halveer de kerstomaatjes.

  4. Verhit de olie in een steelpan en fruit de ui ca. 2 minuten. Bak vervolgens de zalm 4 minuten mee.
  5. Voeg de bevroren spinazie toe en verwarm het geheel tot de spinazie ontdooid en opgewarmd is. Voeg vervolgens de tomaatjes toe en verwarm ze 1 minuut mee. Regelmatig roeren. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven