Spinazie-risotto met Lekkerbekje Sticks

Spinazie risotto met Lekkerbekje Sticks
10 min.
voorbereidingstijd
35 min.
bereidingstijd
Gemiddeld
4
Porties

Bereiding

  1. Snijd een ui in fijne stukjes en bak deze met olijfolie in een pan tot deze glazig ziet. Verwam ook de oven voor op 220°C (boven/onderwarmte) of 195°C (hetelucht).

  2. Voeg de risottorijst toe aan de pan met ui evenals 1 liter groentebouillon. Laat dit ongeveer 30 minuten koken en roer regelmatig. Voeg de laatste 15 minuten de diepgevroren spinazie toe en laat het op het einde even doorkoken.
  3. Leg de diepvries Lekkerbekje Sticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de  voorverwarmde oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai om na 8 minuten.
  4. Roer de zure room door de risotto heen en breng op smaak met zout en peper. Voeg de geraspte Parmezaanse kaas toe en garneer de risotto met zongedroogde tomaatjes.
  5. Haal de Lekkerbekje Sticks uit de oven en serveer deze samen met de spinazie-risotto. Smakelijk eten!

Ingrediënten

Ingrediëntenlijst

2 verpakkingen van 
Iglo 8 Lekkerbekje Sticks
1 verpakking 
Iglo Spinazie Fijn Gehakt 500gr
150 gram 
zongedroogde tomaatjes
250 gram 
risottorijst
70 gram 
ui (fijn gesneden)
1 liter 
groentebouillon
90 gram 
Parmezaanse kaas
2 el 
zure room
2 el 
olijfolie
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden

Smaakvolle alternatieven