Ingrediënten
150 gram
zongedroogde tomaatjes
250 gram
risottorijst
70 gram
ui (fijn gesneden)
1 liter
groentebouillon
90 gram
Parmezaanse kaas
2 el
zure room
2 el
olijfolie
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
Snijd een ui in fijne stukjes en bak deze met olijfolie in een pan tot deze glazig ziet. Verwam ook de oven voor op 220°C (boven/onderwarmte) of 195°C (hetelucht).
- Voeg de risottorijst toe aan de pan met ui evenals 1 liter groentebouillon. Laat dit ongeveer 30 minuten koken en roer regelmatig. Voeg de laatste 15 minuten de diepgevroren spinazie toe en laat het op het einde even doorkoken.
- Leg de diepvries Lekkerbekje Sticks op een bakplaat met bakpapier en plaats in het midden van de voorverwarmde oven. Laat gedurende 15 minuten bakken. Draai om na 8 minuten.
- Roer de zure room door de risotto heen en breng op smaak met zout en peper. Voeg de geraspte Parmezaanse kaas toe en garneer de risotto met zongedroogde tomaatjes.
- Haal de Lekkerbekje Sticks uit de oven en serveer deze samen met de spinazie-risotto. Smakelijk eten!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
780
28,4 gram
6,3 gram
14,1 gram