Italiaanse pasta met groente

Italiaanse pasta met groente
5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
3
Porties

Bereiding

  1. Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking.

  2. Doe ondertussen de Italiaanse groenten mix in een pan en bak gedurende 2 minuten op hoog vuur, bak daarna nog 7 minuten op matig vuur. Blijf regelmatig roeren.

  3. Voeg vervolgens de passata toe aan de Italiaanse groenten.

  4. Giet de fusilli af en meng de pasta met de groentensaus.

  5. Verdeel de pasta met groenten (en de balletjes) over de borden en bestrooi met wat geraspte kaas, eet smakelijk!

  6. Tip: rooster in een andere pan zonder olie de pijnboompitjes en strooi deze over je gerecht voor het opdienen.

  7. Optioneel: bak in een losse pan de (vegetarische) balletjes en verdeel deze over de borden met pasta

Tip

  • Houd jij van pittig? Ga dan voor een pittige tomatensaus

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

1 verpakking 
Iglo Groente-Idee Italiaans
225 gram (volkoren) fusilli 
600 gram passata (tomatensaus) 
60 gram geraspte kaas 
Optioneel: 9-12 (vegetarische) balletjes 
Optioneel: 30 gram pijnboompitjes 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden