Italiaanse pasta met groente

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
3
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
3
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

225 gram (volkoren) fusilli 
600 gram passata (tomatensaus) 
60 gram geraspte kaas 
Optioneel: 9-12 (vegetarische) balletjes 
Optioneel: 30 gram pijnboompitjes 

Bereiding

  1. Kook de fusilli volgens de instructies op de verpakking.

  2. Doe ondertussen de Italiaanse groenten mix in een pan en bak gedurende 2 minuten op hoog vuur, bak daarna nog 7 minuten op matig vuur. Blijf regelmatig roeren.

  3. Voeg vervolgens de passata toe aan de Italiaanse groenten.

  4. Giet de fusilli af en meng de pasta met de groentensaus.

  5. Verdeel de pasta met groenten (en de balletjes) over de borden en bestrooi met wat geraspte kaas, eet smakelijk!

  6. Tip: rooster in een andere pan zonder olie de pijnboompitjes en strooi deze over je gerecht voor het opdienen.

  7. Optioneel: bak in een losse pan de (vegetarische) balletjes en verdeel deze over de borden met pasta

Serveertips

Houd jij van pittig? Ga dan voor een pittige tomatensaus

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
473
11,6 gram
6,8 gram
9,5 gram