Ingrediënten
1 el
gedroogde oregano
3 tenen
knoflook
250 gr
champignons
250 gr
cherry tomaatjes aan tros
500 gr
voorgekookte krieltjes met schil
1
courgette
1 tl
chilivlokken
2 el
olijfolie
Peper en zout
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 °C. Breng een laagje water aan de kook in een kookpan en kook de krieltjes in 8 tot 10 min gaar. Snijdt ondertussen de courgette in plakken, halveer de champignons.
- Giet de krieltjes af en spreid ze uit over een met bakpapier beklede bakplaat. Plet de krieltjes door met er met een glas op te drukken. Verdeel ook de courgette, champignons, cherry tomaatjes en de knoflookteentjes met schil over de plaat.
Verdeel de olijfolie over de krieltjes en groentes en bestrooi ze met chilivlokken, oregano en zout. Plaats vervolgens de lekkerbekjes ernaast en bak ca. 20 min in het midden van de oven tot alle ingrediënten gaar, knapperig en goudbruin zijn. Haal de plaat uit de oven en knijp de gepofte tenen knoflook uit over de groente.
- Verdeel de lekkerbekjes, de krieltjes en de groentes over de borden en eetsmakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven