Lasagne met zalm, Spinazie à la crème en geitenkaas

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

250 gram 
zalmfilets
250 gram 
lasagnebladen
150 gram 
zachte geitenkaas
1 el 
olijfolie

Bereiding

  1. Haal de zalm uit de verpakking en laat deze even in de koelkast ontdooien wanneer nodig.

  2. Verwarm de oven voor op 200 °C (heteluchtoven 185 °C) en vet een ovenschaal in met wat olijfolie.

  3. Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.

  4. Haal de zalm uit de koelkast en snijd deze in kleine blokjes.

  5. Vul de ovenschaal om en om met een laagje Iglo spinazie à la crème, zalm en lasagnebladen. Begin en eindig met een laagje Iglo spinazie.

  6. Eindig met plakjes geitenkaas en bak de lasagne gedurende 40-45 minuten in een oven op 200 °C. Eet smakelijk!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
540
20,5 gram
7,7 gram
4 gram