Ingrediënten
300 g spaghetti
100mL
pastawater
250g cherrytomaatjes
100g hazelnoten
100g (vegan) geraspte Parmezaanse kaas
1 avocado
15g verse basilicum
2-3 el citroensap
1 teen knoflook
Zout en peper
Bereiding
- Kook de spaghetti gaar volgens de instructies op de verpakking.
- Rooster de hazelnoten in een koekenpan. Haal de hazelnoten na het roosteren direct uit de pan en verwarm de Iglo Spinazie a la Crème in de pan op een laag vuur. Roer de spinazie regelmatig door en kook op het einde nog 1 minuut goed door.
Houd 20g Parmezaanse kaas, 20g hazelnoten en 4-6 basilicum blaadjes apart voor de garnering. Schil en ontpit de avocado en pureer met de spinazie, Parmezaanse kaas, hazelnoten, citroensap, gehakte knoflookteen en verse basilicum. Voeg 100ml pastawater toe tot het een romige, pesto-achtige consistentie heeft. Breng dit op smaak met peper en zout.
- Meng de spaghetti met de spinazie-pesto saus en verdeel over de borden. Hak de overgebleven hazelnoten grof. Garneer de borden af met gehalveerde cherrytomaatjes en de overgebleven hazelnoten, Parmezaanse kaas en basilicum. Eetsmakelijk!
Serveertips
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
677,5 kcal
32,7 gram
8,3 gram
5,8 gram
gram