Pasta met spinazie en avocado

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

 

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd 
'
Aantal personen 
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

300 g spaghetti 
100ml 
pastawater
250g cherrytomaatjes 
100g hazelnoten 
80g (vegan) geraspte Parmezaanse kaas 
1 avocado 
15g verse basilicum 
2-3 el citroensap 
1 teen knoflook 
Zout en peper 

Bereiding

  1. Kook de spaghetti gaar volgens de instructies op de verpakking.
  2. Rooster de hazelnoten in een koekenpan. Haal de hazelnoten na het roosteren direct uit de pan en verwarm de Iglo Spinazie a la Crème in de pan op een laag vuur. Roer de spinazie regelmatig door en kook op het einde nog 1 minuut goed door.
  3.  Schil en ontpit de avocado en pureer met de spinazie, Parmezaanse kaas, hazelnoten, citroensap, gehakte knoflookteen en verse basilicum. Voeg 100ml pastawater toe tot het een romige, pesto-achtige consistentie heeft. Breng dit op smaak met peper en zout.

  4. Meng de spaghetti met de spinazie-pesto saus en verdeel over de borden. Garneer de borden af met gehalveerde cherrytomaatjes, en naar wens nog met wat gehakte hazelnoten en parmezaanse kaas. Eetsmakelijk!

Serveertips

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
  • Snel, gemakkelijk en gezond!
    Een blijvertje. Gemakkelijk voor een doordeweekse dag. Voor de liefhebbers: volkoren pasta.
    Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbeveen
  • Super lekker!
    30-06-2022
    Wat een super lekker recept is dit! Ga dit zeker vaker maken.
    Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbeveen

Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
644 kcal
29,3 gram
6,9 gram
8,7 gram
 511 milligram