Ingrediënten
300 g spaghetti
100ml
pastawater
250g cherrytomaatjes
100g hazelnoten
80g (vegan) geraspte Parmezaanse kaas
1 avocado
15g verse basilicum
2-3 el citroensap
1 teen knoflook
Zout en peper
Bereiding
- Kook de spaghetti gaar volgens de instructies op de verpakking.
- Rooster de hazelnoten in een koekenpan. Haal de hazelnoten na het roosteren direct uit de pan en verwarm de Iglo Spinazie a la Crème in de pan op een laag vuur. Roer de spinazie regelmatig door en kook op het einde nog 1 minuut goed door.
Schil en ontpit de avocado en pureer met de spinazie, Parmezaanse kaas, hazelnoten, citroensap, gehakte knoflookteen en verse basilicum. Voeg 100ml pastawater toe tot het een romige, pesto-achtige consistentie heeft. Breng dit op smaak met peper en zout.
- Meng de spaghetti met de spinazie-pesto saus en verdeel over de borden. Garneer de borden af met gehalveerde cherrytomaatjes, en naar wens nog met wat gehakte hazelnoten en parmezaanse kaas. Eetsmakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
-
Snel, gemakkelijk en gezond!Een blijvertje. Gemakkelijk voor een doordeweekse dag. Voor de liefhebbers: volkoren pasta.Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen
-
Super lekker!30-06-2022Wat een super lekker recept is dit! Ga dit zeker vaker maken.Ja, ik zou dit product aan andere consumenten aanbevelen
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
644 kcal
29,3 gram
6,9 gram
8,7 gram
511 milligram