Ingrediënten
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd ondertussen de knoflook in dunne plakjes.
- Wrijf de zalmfilets in met peper, zout en Provençaalse kruiden naar smaak. Verdeel de knoflook over de zalm.
- Leg vier vellen bakpapier klaar. Verdeel de aardappelschijfjes over het midden van elk vel. Kruid eventueel met een snufje peper en zout en leg de zalm hierop. Druppel er wat olie over.
- Verwarm de spinazie à la Crème totdat deze ontdooid is, roer goed door en schep hem op de zalm. Bestrooi royaal met kaas.
- Vouw de zalmpakketjes iets dicht en schenk er een scheutje wijn in. Vouw het papier zo dicht dat er geen vocht uit kan lopen. Leg ze op een bakplaat.
- Knip de takken van de tomaten in tweeën en leg ze in een ovenschaaltje. Bedruppel met wat olie.
- Bak de pakketjes en de tomaten 20 minuten in het midden van de oven.
- Leg op vier verwarmde borden een zalmpakketje uit de oven en een takje tomaten. Vouw het bakpapier iets open en bestrooi de tomaten met een paar gesneden blaadjes basilicum.