Quiche spinazie geitenkaas

Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad
Voorbereidingstijd
'
Bereidingstijd
'
Aantal personen
4
Moeilijkheidsgraad

Ingrediënten

1 verpakking IgloSpinazie à la Crème 500g 
Iglo Spinazie à la Crème 500 gram
1 verpakking bladerdeeg 
200 gram groene asperges 
200 ml melk 
4 eieren 
2 tl meel 
100 gram geitenkaas 
1 tl nootmuskaat 
Zout en peper, naar smaak 

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op elektrische oven: 175 °C (hetelucht: 150 °C).

  2. Verwarm ondertussen de spinazie in de pan of magnetron volgens de verpakking en knijp het vocht eruit door middel van een zeef of met de hand.
  3. Was de asperges en snijd de uiteinden eraf. Snijd de asperges diagonaal in grove stukken. Kook deze kort in kokend gezouten water gedurende 3 minuten, giet dit af en spoel ze onder de koude kraan.

  4. Meng de melk, eieren en het meel. Roer het eiermengsel door de ontdooide spinazie. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat.

  5. Bekleed een ingevette taartvorm met een hoge rand met het bladerdeeg. 

  6. Giet het spinaziemengsel in de beklede taartvorm. Verdeel er aspergestukjes over en verkruimel er geitenkaas over.

  7. Bak gedurende 35-45 minuten in de voorverwarmde oven.  Haal de quiche uit de oven en snijd in stukken. Eet smakelijk!

Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Uw gegevens
*
*
* Verplichte velden
Uw recensie
Beoordeel het recept
*
*
* Verplichte velden
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
418
24,4 gram
10,7 gram
4,3 gram