Ingrediënten
1 rode ui
20 gram verse basilicum
400 gram tomaten in verschillende kleuren
1 el agavesiroop
10 gram pijnboompitten
4 el olijfolie
2 el wijnazijn
1 tl mosterd
1 tl ahornsiroop
Zout en peper, naar smaak
Bereiding
Bak de oven visburgers op een bakplaat bekleed met bakpapier 18 minuten in de oven op 220 graden (hetelucht oven 200 graden). Draai ze halverwege de bereidingstijd om.
Snijd de tomaten in stukjes. Snijd de helft van de basilicumblaadjes fijn en zet apart. Pureer de andere helft van de basilicumblaadjes met de olijfolie, mosterd, wijnazijn en ahornsiroop in een maatbeker. Breng op smaak met peper en zout.
Snijd de ui in fijne ringen. Marineer de ui met zout en wat agavesiroop gedurende 5 minuten. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op middelhoog vuur goudbruin.
Marineer de tomaten met de dressing en maak af met de pijnboompitjes en basilicum. Serveer de salade bij de oven visburgers. Eet smakelijk!
Wat onze consumenten denken
Een recensie schrijven
Wees de eerste om uw mening te geven
Calorieën
Vetten
Verzadigde vetten
Suikers
Zout
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
297
20,5 gram
0,8 gram
5,3 gram