Oven visburger met frisse tomatensalade

Oven visburger met frisse tomatensalade
10 min.
voorbereidingstijd
30 min.
bereidingstijd
Makkelijk
4
Porties

Bereiding

  1. Bak de oven visburgers op een bakplaat bekleed met bakpapier 18 minuten in de oven op 220 graden (hetelucht oven 200 graden). Draai ze halverwege de bereidingstijd om.

  2. Snijd de tomaten in stukjes. Snijd de helft van de basilicumblaadjes fijn en zet apart. Pureer de andere helft van de basilicumblaadjes met de olijfolie, mosterd, wijnazijn en ahornsiroop in een maatbeker. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Snijd de ui in fijne ringen. Marineer de ui met zout en wat agavesiroop gedurende 5 minuten. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan op middelhoog vuur goudbruin.

  4. Marineer de tomaten met de dressing en maak af met de pijnboompitjes en basilicum. Serveer de salade bij de oven visburgers. Eet smakelijk!

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

1 rode ui 
1 verpakking  

Iglo Oven Visburgers

20 gram verse basilicum 
400 gram tomaten in verschillende kleuren 
1 el agavesiroop 
10 gram pijnboompitten 
4 el olijfolie 
2 el wijnazijn 
1 tl mosterd 
1 tl ahornsiroop 
Zout en peper, naar smaak 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden