5 min.
voorbereidingstijd
20 min.
bereidingstijd
Makkelijk
1
Portie
Bereiding
- Vouw de wrap door de hoek met truffelmayonaise, avocado en ontbijtspek over de tomaat met ui te vouwen en dit door te vouwen over de vissticks rösti en de kwart met cheddar kaas.
- Snijd de tortilla wrap half over de lengte.
- Smeer op ¼ van de wrap (linksonder) wat truffelmayonaise. Leg hier de gesneden avocado en gebakken ontbijtspek op. Op ¼ daarboven (linksboven) leg je de schijfjes tomaat en de gesneden uien ringen, op ¼ daarnaast (rechtsboven) leg je de afgebakken vissticks rösti. Als laatste ¼ met de cheddar kaas.
- Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de vissticks rösti op de bakplaat en bak deze in 15 minuten af.
- Bak de wrap tussen een tostigrill voor ongeveer 5 minuten. Serveer de wrap met chili saus of een andere saus naar keuze.
Tip
- Ook lekker te combineren met andere vis producten uit ons assortiment.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
Iglo Vissticks Rösti 8st
1 vleestomaat
truffelmayonaise
1 avocado
ontbijtspek
1 rode ui
cheddar kaas
tortilla wraps