Pasta met mozzarella en rode kool chutney

Mozzarella-chutney-rode kool met pasta
5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Bereid de penne in lichtgezouten water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe ondertussen de rode kool in een pan. Dek af en verwarm de rode kool ongeveer 10 minuten. Regelmatig roeren.
  2. Snijd vervolgens de mozzarella in kleine blokjes en roer dit samen met de mango chutney en room door de rode kool met appeltjes. Alles nog 2 minuten bij 600 W in de magnetron of ca. 5 minuten in de pan verwarmen.
  3. Penne uit laten lekken en vervolgens met de rode kool met appeltjes en chutney op borden garneren. Eet smakelijk!

Ingrediƫnten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediƫntenlijst

300 gram 
Iglo Rode kool met Appeltjes 450gr
200 gram 
penne pasta
125 gram 
mozzarella
50 gram 
mango chutney
30 ml 
room
Zout 

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden