5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties
Bereiding
- Bereid de macaroni in een pan met licht gezouten water volgens aanwijzingen op de verpakking.
- Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.
- Snijd de gorgonzola in kleine stukjes en voeg deze samen met wat boter en de sherry bij de spinazie. Breng dit geheel op smaak met wat peper.
- Roer de gekookte macaroni door de saus en verwarm dit nog ca. 2 minuten.
- Serveer de macaroni met spinazie en kaas op de borden en bestrooi het gerecht nog met wat geraspte Parmezaanse kaas.
Ingrediënten
iglo-product(en) voor dit recept
Ingrediëntenlijst
1 verpakking
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
200 gram
macaroni
25 gram
geraspte Parmezaanse kaas
50 gram
gorgonzola
1 el
boter
3 el
droge sherry
Peper