Macaroni met spinazie en gorgonzola

Spinaziemaccaroni
5 min.
voorbereidingstijd
15 min.
bereidingstijd
Makkelijk
2
Porties

Bereiding

  1. Bereid de macaroni in een pan met licht gezouten water volgens aanwijzingen op de verpakking.
  2.  Doe de diepgevroren spinazie in een pan en verwarm op een laag vuur. Regelmatig roeren en op het einde even doorkoken.
  3. Snijd de gorgonzola in kleine stukjes en voeg deze samen met wat boter en de sherry bij de spinazie. Breng dit geheel op smaak met wat peper.
  4. Roer de gekookte macaroni door de saus en verwarm dit nog ca. 2 minuten.
  5. Serveer de macaroni met spinazie en kaas op de borden en bestrooi het gerecht nog met wat geraspte Parmezaanse kaas.

Ingrediënten

iglo-product(en) voor dit recept

Ingrediëntenlijst

1 verpakking 
Iglo Spinazie à la Crème 500gr
200 gram 
macaroni
25 gram 
geraspte Parmezaanse kaas
50 gram 
gorgonzola
1 el 
boter
3 el 
droge sherry
Peper

Heeft u dit recept gemaakt? Laat een review achter!

Geef alsjeblieft wat extra informatie:
* Verplichte velden
* Verplichte velden